Golfclinic bij Golftuin Zwolle

Vrijdag 3 juli waren we met de leden bij Golftuin Zwolle. Daar kregen we een golfclinic en na afloop stond er een heerlijke barbecue op het programma. Een geslaagde middag/avond! Liesbeth van Asselt van Stapfoto heeft – met haar iPhone – enkele foto’s gemaakt.

FullSizeRender-2FullSizeRender-1FullSizeRender-4  FullSizeRenderFullSizeRender-3

Netwerk Zwolle bij SC Heerenveen – PEC Zwolle

Op uitnodiging van Univé heeft Netwerk Zwolle op 7 februari de wedstrijd SC Heerenveen – PEC Zwolle bijgewoond in het Abe Lenstra Stadion. Univé, bedankt voor deze goed verzorgde middag en avond in Heerenveen.

image001

Autolease Zwolle verder onder naam Lease Unlimited

Autolease Zwolle is per 1 juli 2014 verder gegaan onder de naam Lease Unlimited. Jurian Meijntjes, voorheen eindverantwoordelijke bij Autolease Zwolle en nu werkend voor Lease Unlimited vertelt over de voordelen van deze overname.

“Per 1 juli 2014 is Lease Unlimited, de aan Pouw verbonden leasemaatschappij, overgenomen door Volkswagen Leasing. Ook Autolease Zwolle werd in die overname meegenomen. Omdat Autolease Zwolle al een label was van Lease Unlimited was het logisch om onder die naam verder te gaan. Met daarbij als speerpunt de dienstverlening nóg beter te kunnen aanbieden”, aldus Meijntjes.

Hoge servicegraad en schaalvoordeel
“Volkswagen Leasing behoort tot de top 4 van grootste leasemaatschappijen van Nederland. Daar plukken onze klanten nu de vruchten van. Doordat we nu onderdeel zijn van deze solide en financieel stabiele organisatie profiteren onze klanten van een hoge servicegraad en schaalvoordeel, terwijl zij toch het lokale karakter beleven, vertelt Meijntjes vanuit zijn kantoor in Zwolle.”

Nieuwe producten
“We kunnen sinds 1 juli 2014 een aantal nieuwe, mooie producten aanbieden. Eén van die producten is bijvoorbeeld Flexible Lease. Daarbij kan de klant al na 12 maanden kosteloos zijn leasecontract opzeggen. Dat is nou typisch zo’n product waar onze klanten om vragen, maar dat we vanuit Autolease Zwolle nooit hadden kunnen aanbieden. Daar heb je slagkracht voor nodig en die hebben we nu we onder de naam van Lease Unlimited werken,” besluit Meijntjes.

Netwerk Zwolle in De Ondernemer (De Stentor)

Tijdens de bijeenkomst van afgelopen donderdag was een fotografe van De Ondernemer aanwezig. Netwerk Zwolle staat vandaag namelijk in deze bijlage van dagblad De Stentor. Ook op de website van De Ondernemer is aandacht aan onze ondernemersvereniging besteed.

Netwerk Zwolle, één van de jongste netwerkclubs van Zwolle, hield donderdagochtend haar bijeenkomst in het kantoor van Univé op Hanzeland. Netwerk Zwolle is een niet-commerciële club en telt ca. 30 leden die tweewekelijks bij elkaar komen.

Alle leden, een mix tussen kleine en grote bedrijven, krijgen één minuut spreektijd, terwijl een mandje met visitekaartjes rondgaat. Ook houdt één lid iedere keer een 10-minutenpresentie.Deze keer was het de beurt aan initiatiefnemer en voorzitter van de club Henk van Gerner. In een PowerPointpresentatie legde hij aan de leden uit wat zijn bedrijf Joosten en Partners loopbaandiensten doet en onthulde tegelijkertijd de nieuwe naam van het bedrijf: JP. ‘Met als ondertitel Loopbaandiensten en Mens en Organisatie’, verduidelijkt Van Gerner. ‘Die eerste is een voortzetting van Joosten en Partners Loopbaandiensten, die tweede van ons onderdeel WerkRevisie.’

Zoals altijd werd er ook een rondje actualiteit gehouden. Van Gerner: ‘Leden vertellen dan aan elkaar wat er speelt of gaat spelen in de regio. Wellicht is dat weer commercieel interessant voor anderen. Maar het belangrijkste onderdeel is het rondje waarin iedereen zijn of haar activiteiten benoemt en voor wie er eventueel een zakelijke lead in zit.’

Bron: De Ondernemer

Bijeenkomst Wezo

Donderdag jl. was er wederom een goed bezochte bijeenkomst bij Wezo op bedrijventerrein Hessenpoort. De volgende bijeenkomst zal plaatsvinden op 23 januari 2014 om 8.00 uur bij Unive Verzekeringen, Hanzeplein, Zwolle.

Als u belangstelling heeft en een keer als gast aanwezig wilt zijn bent u van harte welkom. Graag even aanmelden via een mail aan info@netwerkzwolle.nl

Bedrijfsbezoek Autolease Zwolle

Donderdag 31 oktober jl. was er weer een goed bezochte bijeenkomst. Autobedrijf Pouw werd bezocht en Autolease Zwolle, vertegenwoordigd door vestigingsmanager Jurian Meijntjes, verzorgde er een interessante rondleiding en presentatie.

De volgende bijeenkomst zal plaatsvinden op 14 november 2013 om 8.00 uur bij Jos Langenkamp, Stern Partyservice aan de Ossenkamp 2M, Zwolle. Als u belangstelling heeft en een keer als gast aanwezig wilt zijn bent u van harte welkom. Graag even aanmelden via een mail aan info@netwerkzwolle.nl.