Leden

logo augustinus

Augustinus Beleggingscoaching

Als beleggingscoach lever ik onafhankelijke vermogensbegeleiding aan een groeiend aantal klanten. Zo begeleid ik ondernemers en particulieren die een financiële buffer hebben of willen opbouwen. Met persoonlijke dienstverlening op maat probeer ik het verschil te maken. Er bestaat een vrije keuze voor een bank of vermogensbeheerder. In overleg bepalen we vervolgens welke bedieningswijze en contactfrequentie gewenst zijn. Afhankelijk van de grootte van de portefeuille en de behoefte aan persoonlijk contact zullen we minimaal jaarlijks maar als het nodig is ook tussentijds (per halfjaar, kwartaal of nog vaker) elkaar spreken.

logo backstage av

Backstage AV

logo bohemen uitvaarten

Bohemen Uitvaarten

Ben je net een dierbare verloren? Wil je dat het afscheid in het teken van het leven van deze dierbare staat? Wil je in alle rust afscheid kunnen nemen zodat je keuzes kan maken die bij jou passen? Bohemen reikt je een hand om je te ondersteunen. Bas Smit weet hoe de wegen lopen en jij bepaalt de route zodat we samen van verdrietige momenten mooie herinneringen maken.

logo-Echt Advocatuur

Echt advocatuur

ECHT advocatuur staat voor betrokkenheid, vakmanschap en daadkracht. Wij houden van prettig contact en geven eerlijk advies. Wij dragen geen dure maatpakken met gouden manchetknopen. Wel leveren we de kwaliteit die dat symboliseert.

logo-hetuitzendbureau

Het​UitzendBureau​.nl Zwolle

Het invullen van een vacature is voor Het​UitzendBureau​.nl Zwolle geen kwestie van zomaar een kandidaat voorstellen. Het draait om het plaatsen van de juiste kandidaat op de juiste plek.

logo-jalmo

Jalmo Marketing & More

Jalmo Marketing & More staat voor zo veel meer dan alleen advies. Wij helpen u een richtinggevend marketingconcept te formuleren en te vertalen naar concrete oplossingen op maat. Wij denken niet in doorsnee geschenken, gaan altijd op zoek naar het beste alternatief, representatief voor uw organisatie.

logo-lumen

Lumen Hotel & Events

Met 28 multifunctionele zalen, een viersterren hotel en een toprestaurant onder één dak biedt Lumen Zwolle volop mogelijkheden voor overnachten, dineren en voor bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen.

logo-masters of media

Masters of Media

Masters of Media is een full-service bureau dat websites, webshops en online applicaties bouwt. Ook adviseren we bij alle zaken die er bij het maken, onderhouden en verbeteren van bestaande en nieuwe websites komen kijken, zowel op het gebied van techniek als in de vorm van SEO, SEA en ondersteuning. Wij maken websites en toepassingen zowel voor kleine bedrijven als voor (middel)grote MKB bedrijven. Masters of Media is gevestigd in Zwolle maar bedient klanten in heel Nederland.

logo-online in beeld

Online in beeld

Potentiële klanten online uw bedrijf laten beleven voordat ze bij u langs zijn geweest? Met een virtuele tour presenteert u op een mooie interactieve wijze uw bedrijf. Online in Beeld is gespecialiseerd in 360°-fotografie voor het maken van virtuele tours en Google Street View Trusted.

logo-Prego Koffie

Prego koffie

Prego Koffie faciliteert bedrijven van A to Z op het gebied van koffie.
Dit doen we met machines van Jura, Etna, Animo en Aequator.
Exclusieve Italiaanse koffie & onze uitstekende Prego koffelijn.
Service en onderhoudt regelen wij natuurlijk ook!

Hierdoor kunnen onze klanten zich focussen op hetgeen waar zij goed in zijn en zorgen wij voor de beste koffie!

Dit noemen wij: “Coffee as a service”

logo ricoh document center zwolle

Ricoh Document Center Zwolle

Ricoh Document Center Zwolle, al ruim 10! jaar het aanspreekpunt in Zwolle en omgeving op het gebied van print-, scan- en document oplossingen.

Met de inzet van onze producten en diensten helpen wij organisaties de productiviteit te vergroten en tegelijkertijd kostenbesparend te werken. Hierbij staat slimmer werken centraal zodat u nóg succesvoller kunt ondernemen.

Maak kennis met onze innovatieve (software)oplossingen en ontdek de meerwaarde voor uw organisatie.

Graag kom ik in contact via onderstaande gegevens:

Thomas Eenschoten

+31 6 40578739

Thomas@rdczwolle.nl

Langskomen bij ons mooie pand aan de Popovstraat 38 mag uiteraard ook!

logo-sloots projectinrichting

Sloots Projectinrichting

Sloots Projectinrichting, uw vakkundige partner op het gebied van projectinrichting en woninginrichting in Zwolle en omgeving

logo-straetus

Straetus Incasso

Straetus Zwolle hanteert een transparante, persoonlijke en ondernemende aanpak. Dagelijks zetten wij onze ervaring en expertise in om de opdrachtgevers te ondersteunen bij het beheren van debiteuren en innen van vorderingen.

logo-Ten Hag

Ten Hag

Als we je vertellen dat we ruim 50 jaar ervaring hebben en dat ten Hag inmiddels negen vestigingen heeft, dan is het bijna overbodig om te zeggen dat we een begrip in de regio zijn. Toch doen we het. We zijn er namelijk supertrots op dat we in de regio Oost-Nederland bekend staan als dé dienstverlener in makelaardij en financiële dienstverlening. Wat ten Hag onderscheidt is het totaalpakket aan diensten en het feit dat we net zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht als aan vakinhoudelijke kennis.

logo team 2

Team 2

Team 2 studio voor de bouwkunst is sinds 2003 actief als zelfstandig bouwkundig ontwerpbureau.
Onze dienstverlening omvat dan ook alle facetten op het gebied van bouwkunde.

Wij werken voor een breed spectrum van opdrachtgevers: gemeenten, uitvoerende overheidsdiensten, bedrijven en particulieren.
Waar nodig opereren we in samenwerkingsverband met onder meer landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, interieurarchitecten- en ingenieursbureaus.
Binnen ons bureau proberen wij bij iedere opdracht door te dringen tot de essentie van de vraag.
Iedere opdracht, groot of klein, wordt gezien als een unieke vraag naar een specifiek ontwerp en behoeft dientengevolge dan ook een specifieke aanpak.
Geen clichés en standaardoplossingen maar per situatie, per opdrachtgever wordt steeds gezocht naar een optimale (maat)oplossing.
Wij ontwerpen voor de toekomst. Duurzaam. En dat ziet u in onze ontwerpen. Bijvoorbeeld in de detaillering en de materiaalkeuze.

Tiem

Tiem is dé partij die werkt aan een inclusieve arbeidsmarkt voor de regio Zwolle. Een slagvaardig bedrijf dat vraag en aanbod bij elkaar brengt.