Autolease Zwolle verder onder naam Lease Unlimited

Autolease Zwolle is per 1 juli 2014 verder gegaan onder de naam Lease Unlimited. Jurian Meijntjes, voorheen eindverantwoordelijke bij Autolease Zwolle en nu werkend voor Lease Unlimited vertelt over de voordelen van deze overname.

“Per 1 juli 2014 is Lease Unlimited, de aan Pouw verbonden leasemaatschappij, overgenomen door Volkswagen Leasing. Ook Autolease Zwolle werd in die overname meegenomen. Omdat Autolease Zwolle al een label was van Lease Unlimited was het logisch om onder die naam verder te gaan. Met daarbij als speerpunt de dienstverlening nóg beter te kunnen aanbieden”, aldus Meijntjes.

Hoge servicegraad en schaalvoordeel
“Volkswagen Leasing behoort tot de top 4 van grootste leasemaatschappijen van Nederland. Daar plukken onze klanten nu de vruchten van. Doordat we nu onderdeel zijn van deze solide en financieel stabiele organisatie profiteren onze klanten van een hoge servicegraad en schaalvoordeel, terwijl zij toch het lokale karakter beleven, vertelt Meijntjes vanuit zijn kantoor in Zwolle.”

Nieuwe producten
“We kunnen sinds 1 juli 2014 een aantal nieuwe, mooie producten aanbieden. Eén van die producten is bijvoorbeeld Flexible Lease. Daarbij kan de klant al na 12 maanden kosteloos zijn leasecontract opzeggen. Dat is nou typisch zo’n product waar onze klanten om vragen, maar dat we vanuit Autolease Zwolle nooit hadden kunnen aanbieden. Daar heb je slagkracht voor nodig en die hebben we nu we onder de naam van Lease Unlimited werken,” besluit Meijntjes.