Over ons

Bij ondernemersclub Netwerk Zwolle helpen we elkaar vooruit. Hoe? Door samenwerkingen aan te gaan. Elkaar te introduceren bij potentiële klanten. Elkaar opdrachten te gunnen. En altijd open te staan voor nieuwe verbindingen.

Netwerk Zwolle is een actieve netwerkclub. Wij geloven in een proactieve instelling. Koffie drinken is gezellig, maar wij willen meer doen met de tijd die we voor elkaar vrijmaken. Daarom organiseren we bedrijfspresentaties en -bezoeken. Stellen we zoekvragen. Dragen we leads aan. En introduceren we elkaar proactief bij potentiële klanten.

Branchebescherming

Bij Netwerk Zwolle hechten we waarde aan branchebescherming. Het voordeel hiervan is dat we vrijer kunnen ondernemen binnen de club. En omdat er geen concurrentie is, kunt u als ondernemer of accountmanager óók het maximale uit Netwerk Zwolle halen.

Als lid van Netwerk Zwolle profiteert u van:

- Elke 2 weken een bijeenkomst
- Een hoge gunfactor
- Branchebescherming
- Diverse netwerkactiviteiten

Bijeenkomsten

Zoals elke netwerkorganisatie komen we veel bij elkaar. De meeste van onze bijeenkomsten zijn opgebouwd volgens een vaste agenda met:

- Actualiteiten
- Zoekvragen
- Bedrijfspresentatie
- Aanbevelingsronde

Lidmaatschap

Ook informeel, actief én effectief netwerken? Voor het lidmaatschap geldt een geringe jaarlijkse contributie, slechts om de kosten te dekken. Netwerk Zwolle is er altijd op uit om te groeien.

Interesse in een lidmaatschap? U bent altijd welkom om een bijeenkomst als gast bij te wonen. Neem vrijblijvend contact op.